Upotpunite svoj boravak našim dodatnim sadržajem

Proverite dostupnost

Obavezna polja su označena sa *

Recepcija

Velelepni hol Kronić Palace-a pored raskošnog stepeništa sačinjava i recepcija objekta dostupna svim gostima tokom čitavog Vašeg boravka. Na recepciji možete dobiti sve bitne informacije u vezi samog objekta, Vašeg boravka ili se obratiti za bilo koju od dodatnih usluga koje su Vam na raspolaganju. Poput usluge buđenja, pranja veša, peglanja, novina i slično. 

Takođe, ukoliko Vam je potrebna bilo kakva informacija o lokacijama u gradu Somboru i okolini dovoljno je samo da se obratite na recepciji Kronić Palace.

Cafe Bar

Cafe bar je na raspolaganju svim gostima tokom njihovog boravka i otvoren je u periodu od 07 časova do 23 časa. Cafe Bar služi širok izbor domaćih i stranih pića. Gostima Kronić Palace doručak se služi u ovom delu objekta. Gostima i posetiocima Kronić Palace besplatan WI-FI internet je dostupan u Cafe Bar-u.

Cafe Bar vam stoji na raspolaganju za organizaciju slavlja, rođendana, seminara, proslava i svih drugih događaja. Kontaktirajte nas za više informacija.

Parking

Gostima i posetiocima Kronić Palace obezbeđen je privatni parking u sklopu objekta za sigurnost vašeg vozila. Parking našeg objekta raspolaže sa 50 parking mesta koji obezbeđuju noćni čuvari.

Teniski tereni

Jedinstvenu ponudu Kronić Palace upotpunjuju dva teniska terena na šljaci dostupna u dnevnim i večernjim terminima. Budite u formi i tokom Vašeg boravka u našem lepom Somboru. Gosti objekta mogu dobiti sve informacije u vezi termina na recepciji Kronić Palace.

Posetioci i svi naši sugrađani zainteresovani za termine na teniskim terenima informacije mogu dobiti na neki od kontakt brojeva telefona.